ðŸ‡ģðŸ‡ą Welkom bij Non Na Pua Boutique Homestay

Non Na Pua Boutique Homestay is een stukje paradijs tussen de rijstvelden van Pua in de provincie Nan, in Noord Thailand. Een perfecte plaats om te relaxen en tot rust te komen in onze uniek ontworpen bungalow. Relax binnen in onze ruime bungalow met houten interieur in loft stijl of op je eigen veranda terwijl je uitkijkt op de bergen van Doi Phu Kha National Park. Onze bungalow ligt in onze eigen tropische tuin met je eigen tuin, parkeerplaats en sala met een 360° panorama-deck. En je hebt het helemaal voor jezelf! 
Uw gastvrouw,
        Sairung

Ontbijt in je prive sala van Non Na Pua Boutique Homestay in Pua, Noord Thailand
Ontbijt in je prive sala

De naam "Non Na Pua" betekend zoiets als "Relax tussen de rijstvelden van Pua". Onze in loft stijl ontworpen ruime bungalow is 36 m² met een eigen veranda van 14 m² met teakhouten stoelen & tafel, hangmat en ouderwetse schommel. Onze bungalow heeft 1 kingsize bed + 1 slaapbank (meerprijs) in totaal voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen + 2 kinderen (onder de 12 jaar). En om te helpen tot rust te komen en los te komen van het drukke leven hebben we geen TV.

Let op! We hebben slechts 1 bungalow met slechts 1 kamer!


Uiteraard is onze bungalow voorzien van airconditioning, gratis Wifi, gratis drinkwater, koelkast, fÃķhn, gratis koffie & thee, paraplu, verduisteringsgordijnen en toiletartikelen (Wattenstaafjes, Shower-caps en biologische lokaal gemaakte Body Cream, Zeep & Shampoo).

Non Na Pua Boutique Homestay ligt tussen de rijstvelden van Ban Hia en Ban Ket, op ongeveer 4 km van Pua (ongeveer 60 km ten noorden Nan). En de bekende Wat Phuket tempel ligt op loopafstand. Zin om de nabijgelegen dorpen en rijstvelden te verkennen? Maar gebruik van onze 2 fietsen (gratis)!

In de tuin staat je eigen sala met een 360° panorama-deck om aan het begin van de avond te genieten van de prachtige kleuren van een zonsondergang. Of wat later te genieten van een sterren-hemel (aangezien er weinig storingslicht is in de omgeving).

Als je zonder je eigen vervoer naar Pua komt bieden we gratis transfer service van/naar Pua busstation. Of als extra service transfer van/naar Nan busstation of Nan vliegveld (meerprijs). We bieden ook meerder-daagse packages aan. Die zijn incl. overnachting, privÃĐ vervoer en excursies.

Om de prijs van onze bungalow zo laag mogelijk te houden hebben wij helaas geen eigen online boekingssysteem. Neem rechtstreeks contact met ons op om een reservering te maken of beschikbaarheid en prijs te controleren (we spreken Engels, Nederlands, Duits en natuurlijk Thais).



Non Na Pua Boutique Homestay in Pua, North Thailand
Non Na Pua Boutique Homestay in Pua (Nan provincie) Noord Thailand